Coaching / Stress Coaching

Coaching er for dig, der har brug for en professionel sparringspartner i forbindelse med personlige udfordringer. Der er ingen grund til at fastholde et liv med ubalance med angst, bekymringer, mistillid og stress, når det i stedet er muligt at få glæde, positiv udvikling, tillid, ro, og energi og handlekraft ved at få ryddet op i de mønstre, der har hobet sig op i tidens løb.

Det kan være i forhold til private problematikker, din rolle på din arbejdsplads, kollegaer, ledelsesproblematikker eller andre organisatoriske forhold. Ofte vil stress være et symptom på ubalance på livsområderne, især arbejdslivet og privatlivet. Nogle gange er det balancen mellem arbejdsliv og de personlige livsværdier, der ikke fungerer. Igennem et coachingforløb kan du blive den bedste udgave af dig selvuden at gå på kompromis med dine værdier og livssyn. I et coachingforløb vil du opleve en nænsom, men også udfordrende tilgang til din måde at fungere på. Både privat og jobmæssigt.

Coach

Eksempler på coaching temaer:

Coach sessionerne foregår som udgangspunkt i Frederiks Promenade 17,4.th. 7000 Fredericia. Derudover tilbyder jeg coach sessioner online eller telefonisk.

Walk and talk i den smukke natur på volden og ved Lillebælt, kan også vælges som en mulighed. Der er gratis langtidsparkering 2 min. gang fra lokalerne.